Aandacht is ons ambacht. Of het nu gaat om maatwerk of standaard werk. Aandacht zorgt voor een goed gevoel en een schoon resultaat! Wij zijn dan ook pas tevreden als iedereen blij is. We voorzien zowel in regulier als specialistische schoonmaak en kunnen jou helpen bij aanverwante facilitaire zaken.

We nemen onze rol voor een schone werkplek, bouwlevering of schoonmaakklus dan ook heel serieus. Onze mensen zijn onderdeel van een groter proces en precies zo stellen we ons ook op. Een greep uit onze (schoonmaak)diensten:

 

Naast de duurzame schoonmaak die wij dagelijks leveren in Almelo, Enschede, Hardenberg en omgeving, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor periodiek of specialistische schoonmaak. Onze specialisten voeren de glasbewassing, dieptereiniging van sanitair of keukens, specialistisch vloeronderhoud en werkplekreiniging uit.

Glasbewassing

Glazenwassen is een vak, daarom werken wij met echte vakmensen. En omdat goede schoonmaak altijd maatwerk is, kijken we samen met onze opdrachtgevers naar de schoonmaakbehoefte van jouw pand(en). Zo zorgen we ervoor dat jouw klanten of gasten te allen tijde een verzorgd pand betreden.

Voorkomen is beter dan genezen!

Wist je dat regelmatige, vakkundige glasbewassing de levensduur van kozijnen verlengd? Vervuiling kan ramen, gevels en kozijnen aantasten waardoor je op termijn hogere kosten hebt om deze te vervangen of te repareren. Door de glasbewassing af te stemmen op de vervuiling en behoefte, krijg je niet alleen blinkend schone ramen, maar voorkom je bovendien schade op de lange termijn.

Duurzame glasbewassing

Wij werken uitsluitend met waterbesparend materiaal en middelen die niet schadelijk zijn voor mens en milieu. Omdat wij duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan informeren we je graag over onze verantwoorde en innovatieve glasbewassing.

De juiste reiniging van en specialistisch onderhoud aan vloeren draagt niet alleen bij aan een langere levensduur maar verhoogt ook nog eens de beleving van gasten, medewerkers of klanten.  Een eerste indruk maak je maar één keer, laat een vlekkeloze entree dus fungeren als een rode loper!

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van verschillende vloertypes.We verzorgen het schoonmaakonderhoud van vloeren, met de juiste, zuinige en ergonomisch verantwoorde apparaten en duurzame materialen. Wil je het in- en uitruimen van ruimtes aan ons overlaten? Dat is uiteraard geen enkel probleem, want wij ontzorgen je graag met:

  • De behandeling van houten vloeren.
  • Het schoonhouden en conserveren van harde vloeren zoals linoleum, natuursteen, tegels en pvc.
  • Het reinigen van tapijten.
  • De reiniging van sportvloeren, eventueel conform NOC/NSF normering.
  • Het schoonhouden van parkeerterreinen en garages.

Een schone (werk)omgeving bevordert de productiviteit en heeft een positieve uitstraling op jouw klanten en gasten. En dankzij de ervaring die wij in de afgelopen 25 jaar in de schoonmaakbranche hebben opgedaan weten we exact hoe en wat wij moeten doen om dagelijks een schone omgeving op te leveren. Ons team is proactief en denkt graag met de opdrachtgevers mee. Deze betrokken houding is kenmerkend voor ons team. En daar zijn wij trots op!

Werkplekreiniging

Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat we ons allemaal bewust zijn van het belang van een hygiënisch schone (werk)omgeving. Maar wist je dat een schone werkplek de medewerkerstevredenheid verhoogd en ziekteverzuim verlaagd? Met onze dagelijkse schoonmaak dragen we natuurlijk al een steentje bij aan een veilige en prettige werkomgeving, maar er zijn zaken die niet onder de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden vallen zoals het reinigen van toetsenborden of stoffen zittingen van bureaustoelen.

Het nieuwe werken vraagt om het nieuwe schoonmaken

Plaats en tijd ongebonden werken vraagt om een verandering van de kantooromgeving. Door efficiënt met ruimtes en bureaus om te gaan worden deze door meerdere mensen gebruikt en dat vraagt om een andere manier van schoonmaken. Wij delen onze kennis graag met jouw organisatie, zodat de medewerkers met nog meer plezier naar kantoor komen.

Industriële schoonmaak vraagt om vakmensen met kennis van werken in een industriële omgeving. Daarom is onze ervaring binnen deze branche zo waardevol.

Veilige en verantwoorde schoonmaak

Veiligheid en kwaliteit zijn de belangrijkste aandachtspunten bij industriële schoonmaak. En daarom werken we in de schoonmaak op industrieel terrein alleen met specifiek opgeleid personeel. Onze mensen kennen de strenge veiligheidseisen en beschikken over de deskundigheid om ter plekke mee te denken over oplossingen.

Het schoonmaken van wooncomplexen is een specialistische dienstverlening. Een wooncomplex heeft namelijk andere uitdagingen dan een kantoorpand of woning. Wij hebben die jarenlange ervaring in het schoonmaken in huis en kunnen deze skills toepassen voor woningcorporaties en in wooncomplexen. We denken graag met je mee over passende schoonmaak!

(Ver)bouwen is veel werk en geeft ook veel werk. Vooral als de verbouwing erop zit en je de woning of het kantoor in gebruik wilt nemen. Verhuizen is zelf ook al een behoorlijke klus, dus maak het jezelf wat makkelijker door de bouwschoonmaak uit te besteden.

Ontzorgd verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning in Almelo, Enschede, Hardenberg of omgeving, dan ontzorgt het team van AK schoonmaak je graag met haar specialistische bouwschoonmaak. Dit geldt zowel voor woningen als kantoren. Wil je meer weten over deze specialistische dienstverlening, of over één van onze andere diensten? Onze medewerkers nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Wat wij voor jou kunnen doen

 

Wil jij ook gebruik maken van onze diensten?
Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

5/5

Dit zeggen anderen over ons

“AK Schoonmaak begrijpt dat ons kantoor altijd netjes, schoon en representatief moet zijn. Wij zijn dan ook blij met de inzet van de schoonmaaktoppers die wekelijks alles spik en span maken!”
“Eersteklas vakwerk, want zij begrijpen dat in onze gevoelige omgeving specialistische schoonmaak van toepassing is. Dit wordt keer op keer zeer secuur door AK Schoonmaak uitgevoerd en wij zijn dan ook uiterst tevreden met hun vakwerk.”