Over ons

Welkom bij AK Schoonmaak en leuk dat je meer over onze organisatie wilt weten. Kwaliteit, een persoonlijke benadering en snelle service, dat zetten wij voorop. Daarbij vinden wij het belangrijk om onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Dit doen wij door middel van persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt, dus korte lijnen. Wij willen dan ook het beste aanbieden en zorgen dat het maatwerk dat wij leveren precies aansluit bij de wensen van onze klanten. Maar wat wij ook heel erg belangrijk vinden is de glimlach van onze vakmensen. Met glans en passie voeren zij het vak uit. We noemen het dan ook wel dé brandstof van onze organisatie en dat al bijna 30 jaar!

Schoonmaken zit al bijna 30 jaar in het DNA van onze organisatie!

En daar zijn wij trots op!

Wij zijn verhuisd!

Sinds mei 2021 zijn we verhuisd naar het mooie kantoorpand op Bedrijvenpark Twente Noord in Almelo. Inmiddels is AK Schoonmaak namelijk uitgegroeid tot een bedrijf waar meer dan 110 medewerkers in dienst zijn en vakwerk leveren. Daar zijn wij super trots op! Want of het nu gaat om losse of vaste schoonmaakdiensten voor bedrijven, MKB, scholen, kinderopvang, praktijk, openbare ruimtes etc., wij hebben oog voor detail en nemen graag met ons team iedere schoonmaakklus nu en in de toekomst onder handen!

Bekend in de regio!

AK Schoonmaak is al bijna 30 jaar een begrip in Oost-Nederland. Vanuit onze nieuwe vestiging in Almelo bedienen wij grote delen van Noord-, Midden,- en Oost – Nederland.

Gemotiveerde club

Met vele parttime schoonmaak(st)ers en fulltime specialisten zijn we inmiddels een flinke club geworden. Allemaal gemotiveerd, ieder op zijn eigen manier en in het eigen specialisme.

Blije schoonmakers

Met blije schoonmakers zorgen we voor onze tevreden klanten, die graag langdurig met ons samenwerken. We hebben inmiddels behoorlijk wat kennis en expertise. Dus of je nu gebruik maakt van onze diensten op gebied van glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud of schoonmaak van bedrijfspanden en woningen, we hebben het allemaal in huis en gaan altijd voor een schoon en tevreden resultaat.